Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

RBVN is OOG in OOG-Retinoblastoom

Maandag 19 februari 2024

Samenwerking RBVN en Vereniging OOG in OOG

Vanaf 2024 zijn we volledig geintegreerd in OOG in OOG als Retinoblastoom-werkgroep. De website van OOG in OOG wordt geactualiseerd en de Rb-pagina's worden daarin verwerkt. Deze website wordt daarom momenteel even niet onderhouden. 

De meerderheid van onze leden heeft tijdens de ledenraadpleging aangegeven akkoord te gaan met de samenwerking tussen RBVN en Vereniging OOG in OOG. We zetten dus onze vervolgstappen en houden u daarvan op de hoogte. LEES MEER

Vereniging OOG in OOG en RetinoBlastoom Vereniging Nederland (hierna RBVN) zijn al even in gesprek over een samenwerking. In oktober 2021 hebben wij onze (buitengewoon) leden uitgenodigd voor een online-presentatie & overleg. Dit overleg was op 3 november 2021. Daarna hebben we, met goedkeuring van de leden die toen aanwezig waren, samen met OOG in OOG gesproken over hoe samenwerken de gezamenlijk slagkracht kan versterken. Binnenkort verschijnt een artikel in het magazine OOG in OOG over de voorziene samenwerking, we zorgen dat we een link naar het online artikel aan u doorsturen. 

Wordt lid van Vereniging OOG in OOG / de Werkgroep Retinoblastoom: https://ver-ooginoog.nl/help-mee/aanmelden-als-lid/

Nb: in antwoord op een vraag over lidmaatschap en bijeenkomsten melden wij dat het niet verplicht is om lid te zijn van RBVN of OOG in OOG om de patiëntendag en andere bijeenkomsten te bezoeken. Wij nodigen daarvoor een veel bredere lijst van families uit. Alleen: met contributie en donaties houden we de Rb-dag levend en al onze media actief. Georganiseerd in een vereniging hebben we ook één stem naar andere organisaties en het UMC Amsterdam.

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Veldhuizenstraat 75
1106 DG Amsterdam

info@ver-ooginoog.nl