Retinoblastoom-dag 2022

Zaterdag 19 november 2022 is het eindelijk zover! Na een lange periode waarin we elkaar niet konden ontmoeten is het tijd voor een gloednieuwe Retinoblastoom-dag. Het thema is dan ook ‘Lekker Sociaal’, want daar zijn we wel aan toe. In het programma is er vele ruimte om bij te praten, vragen te stellen, met elkaar in gesprek te gaan over diverse thema’s, informatie over onderzoeken etc. Eén van de gastsprekers is Tjarda Struik. Als Blindfluencer is ze elke dag op TikTok en Insta en straks 'LIVE' aanwezig op onze Retinoblastoom-familie-dag. Meer over Tjarda vind je op INSTAGRAM  en op TikTok.

Noteer: 19 NOVEMBER 2022, AMSTERDAM UMC LOCATIE VUMC 

Bijeenkomst beneden, Kinderstad op de 9e etage. Ongeveer van 10-15u, toegankelijk voor alle (oud) Retinoblastoom - patiënten en hun familie! 

Thema = Lekker Sociaal! Gericht op ontmoeten, bijpraten en alles wat zowel 'digitaal, online als gewoon analoog' met Retinoblastoom te maken heeft.

AANMELDEN voor de Retinoblastoom-dag

Meer informatie over deze dag volgt op onze Facebook en Instagram. We hopen jullie allemaal weer te zien en te spreken. Tot dan!

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl