Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Get2gether Bosspeeltuin Máximapark 5 sept a.s.!

Zondag 29 augustus 2021

RBVN Get2gether regio Utrecht

ZONDAG 5 september a.s. van 14:00 - 16:00u

Locatie: · Bosspeeltuin Máximapark (gratis)

Zoals eerder aangegeven, zal er dit jaar helaas geen RB patientendag worden georganiseerd. Als alternatief doen wij ons best alternatieven te organiseren op kleinere schaal en in de buitenlucht. Bij deze: de eerste samenkomst in de regio Utrecht/ midden Nederland! Een informele samenkomst om andere gezinnen te ontmoeten en eventueel ervaringen uit te wisselen. Het evenement zal plaats vinden in het Maximapark in Utrecht Leidsche Rijn bij de Bosspeeltuin (naast restaurant Anafora). Wij zullen zorgen voor wat versnaperingen en de kinderen kunnen zich lekker uitleven in de speeltuin. Vanuit het bestuur zullen Niels en Linda de Groot aanwezig zijn (te herkennen aan een klein blauw strand tentje met het RBVN logo). 

Wij gebruiken via onze Facebook pagina om de 'geinteresseerd' en 'gaat' buttons te gebruiken ter indicatie voor het aantal te verwachten bezoekers. Voor meer informatie over de lokatie (zoals route en parkeren), zie https://anafora.nl/het-park/bosspeeltuin/
Voor vragen over het evenement: linda@rbvn.nl  

Wij willen u vragen de Covid-19 maatregelen te respecteren tijdens dit evenement.

Uiteraard kan men ook na 16:00 op de lokatie blijven, de tijdsindicatie heeft betrekking op de aanwezigheid vanuit het bestuur.

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl