Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Circuitdag Against Cancer op 4 aug. 2021!

Zaterdag 05 juni 2021

Beste Familie,

Against Cancer organiseert dit jaar toch de circuitdag en wel op 4 augustus aanstaande. In aangepaste vorm, met minder iets gezinnen dan tot en met 2019. In 2020 moest de circuitdag afgelast worden, zoals zoveel evenementen. 

Jaarlijks organiseert Against Cancer om haar missie te verwezenlijken een aantal grote evenementen voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Voor het hele gezin; omdat broertjes, zusjes en ouders allemaal enorm zwaar getroffen worden door deze ingrijpende ziekte. Met deze evenementen bezorgen ze de gezinnen een onvergetelijke dag. Door de circuitdag en familiereizen heeft Against Cancer een sterke band opgebouwd met de “zieke” gezinnen. We vinden het een eer om de gezinnen uit te nodigen en ze beter te mogen leren kennen. Lijkt het jullie leuk bij de circuitdag aanwezig te zijn, reageer dan snel. Het aantal plaatsen is door maatregelen misschien nog beperkt. Inschrijvingen lopen via onze site: https://againstcancer.nl/meld-je-aan/aanmelden_als_gezin_circuitdag/
 
Volg Against Cancer ook op Facebook  en Instagram voor het laatste nieuws.

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Veldhuizenstraat 75
1106 DG Amsterdam

info@ver-ooginoog.nl