Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Rb-dag verzet van nov '21 naar voorjaar '22

Vrijdag 04 juni 2021

Beste allen,

We hebben binnen het RBVN bestuur de Retinoblastoomdag besproken en hebben besloten om deze niet in november 2021 te organiseren, maar te verschuiven naar voorjaar 2022. Het was een lastige beslissing, maar uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie dat het te moeilijk is om in te schatten hoe de situatie in Nederland in het najaar zal zijn.
We hopen in het voorjaar meer mensen te kunnen ontvangen, omdat de meeste van ons zijn gevaccineerd en ook meer bereid zullen zijn weer in grote groepen samen te komen.
Als alternatief willen we dit jaar nog wel een aantal kleinere, regionale samenkomsten organiseren (zolang de corona-maatregelen dit toelaten). Denk bijvoorbeeld aan een bosdag of stranddag.

Wij houden jullie op de hoogte via deze website en de Facebook pagina (zie linkje rechtsboven in beeld). 
Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen alvast een zonnige, gezonde en veilige zomer toe.
(Mochten er vragen, opmerkingen of suggesties zijn, schroom niet om ons een mail te sturen.)

Heel veel groeten en een fijne zomer gewenst,
Bestuur RBVN

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Veldhuizenstraat 75
1106 DG Amsterdam

info@ver-ooginoog.nl