Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Boswandeling niet op 10 okt. 2020

Donderdag 24 september 2020

De geplande georganiseerde RBVN boswandeling van 10 oktober 2020 gaat niet door. Gelukkig zijn bijna alle bossen in Nedelrand geopend voor publiek en kan wandelen er altijd wel. Maar het organiseren van een RBVN dag incl ontvangst, koffie/thee en lunch etc. is omslachtig en complex in corona tijden. De organisatie heeft lang de de ontwikkelingen rondom Corona en de maategelen afgewacht. Helaas laat dat beeld nu zien dat er eerder een toename is van het aantal besmettingen en regels, dan een afname ervan. 

Uitstel of afstel? We laten het u weten. 

Uiteraard hadden wij de viering van 'onze' 5e verjaardag in 2020 anders voorgesteld. Dat geldt evenwel voor iedereen om ons heen, dus we pakken de draad weer op zodra de omstamdigheden dat toelaten. 

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Veldhuizenstraat 75
1106 DG Amsterdam

info@ver-ooginoog.nl