Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Annulering Circuitdag Against Cancer 2020

Zaterdag 16 mei 2020

Wij kregen van Against Cancer helaas de onderstaande mededeling. Door corona gaat het feest dit jaar niet door.

 

Lieve gezinnen,
 
Het was een hele moeilijke beslissing, maar helaas moeten we jullie mededelen dat we dit jaar de circuitdag jammer genoeg niet door zullen laten gaan.
COVID-19 heeft een grote impact en brengt ook veel onzekerheid met zich mee. Wij betreuren dat wij deze beslissing hebben moeten nemen. Uit de enquête bleek dat jullie massaal voor de het doorgaan van de dag waren en wij begrijpen jullie teleurstelling. We hebben veel zaken in overweging genomen en jullie enthousiasme maakte dat het een ontzettend moeilijk besluit is.
 
We willen van deze gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals een hart onder de riem te steken. Jullie zijn allemaal Bikkels en wij denken erg veel aan jullie. Wij kijken ernaar uit om snel weer mooie avonturen met jullie te mogen beleven.
 
De behoefte voor een evenement als deze is enorm, zeker in deze tijd.
Against Cancer zal deze zomer met creatieve “alternatieve” activiteiten komen. Houd de website en facebook dus heel goed in de gaten! Jullie vriend Bikkel zal hier regelmatig voorbijkomen met nieuwtjes.
 
We hopen jullie in 2021 weer te mogen ontvangen op de ciruitdag! En hopelijk tot heel snel.
Vriendelijke groeten en een dikke knuffel van Bikkel,
 
Against Cancer

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl