Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Geen stranddag 2020

Vrijdag 29 mei 2020

We hadden zo graag de strandhoreca een zetje in de rug willen geven en vooral samen een hele leuke en relaxte zonnige dag willen hebben...... maar het wordt niet een RBVN uitje op 14 juni 2020.

Door de Corona omstandigheden en alle Covid-19 maatregelen stond de plannig al onder druk. Mondjesmaat mogen er weer steeds meer uitstapjes en evenementen. Maar 'zomaar' een stranddag organiseren, gebruik maken van een strandtent en bij elkaar komen is er nog niet bij. Teveel regels en gedoe. Daar komt bij dat we op dit moment slecht kunnen inschatten wat de animo zal zijn.  

Onlangs kregen wij bericht dat ook de circuitdag van Against Cancer is afgelast. Eerder gingen andere activteiten zoals die van de VOKK al niet door. We nemen daarom nu het besluit de stranddag te cancellen. Vooralsnog staat de bosdag op 11 oktober 2020 gewoon gepland! Dan vieren we ons 5 jarige bestaan. 

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Veldhuizenstraat 75
1106 DG Amsterdam

info@ver-ooginoog.nl