Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Meld je aan!

Vrijdag 11 oktober 2019

Interesse in de Retinoblastoom-dag op 9 november? Meld u zich alstublieft aan!

De ervaring van de laatste congresdagen leert dat er veel gezinnen zijn die zich laat of ter plekke aanmelden. Ook nu is dat wel weer mogelijk, maar dat maakt organiseren lastig. Vooraf aanmelden betekent dat wij beter rekening kunnen houden met het aantal kinderen en volwassen, de ruimten zoals de congreszaal en Kinderstad, bestelling van de catering en de inzet van vrijwilligers. En dat de dag voor u zo prettig mogelijk verloopt. 

We merken dat sommigen elkaar ook opzoeken via Facebook enzo, super! 
En als jij ook bekend bent met 'Retinoblastoom vrienden of kennissen', zoek dan zeker onderling contact en meld je aan!

ps: de RB-dag is het meest geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar die zelfstandig, in groepjes en/of met broertjes en zusjes in Kinderstad kunnen spelen. Het inhoudelijke programma past het beste bij tieners (ca. 12+) en volwassen. We tonen sowieso geen 'enge plaatjes' :-). De afsluiting in Kinderstad is een feest voor iedereen!

Van harte welkom en we spreken jullie dan graag.   

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl