Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Oogfonds steunt RBVN Patientendag

Donderdag 12 september 2019

Het Oogfonds heeft onze aanvraag goedgekeurd en is hoofdpartner van de Retinoblastoom-dag 2019! 

Tijdens diverse eerdere edtities van de Retinoblastoom-dag is het Oogfonds ook als (hoofd)partner opgetreden. Een trouwe bondgenoot, die het al sinds 1974 mogelijk maakt om iets te doen aan de toename van blindheid, slechtziendheid en oogaandoeningen in Nederland. Dat doen ze met wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en projecten op het gebied van toegankelijkheid. Particulieren, organisaties en bedrijven werken samen met het Oogfonds aan die doelstellingen.

Het Nederlandse Oogfonds maakt zich sterk voor een betere toekomst voor mensen met een oogaandoening of mensen met een verhoogde kans daarop. Klik HIER om meer te lezen over het Oogfonds of aan te melden voor hun nieuwsbrief

 

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl