Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

7 aug Circuitdag Against Cancer in Assen

Zondag 30 juni 2019

https://againstcancer.nl/wat-wij-doen/circuitdag-voor-zieke-gezinnen/

Elk jaar weer blijkt de Circuitdag van Against Cancer een groot succes. Er is zó veel te beleven, te bekijken en vooral te doen dat één dag eigenlijk bijna niet genoeg is. Leuk voor de 'racers' onder ons, maar eigenlijk voor elk kind en ouder die houdt van een dag buiten met veel activiteiten, muziek en verwend worden. Dit jaar hebben we geen ontmoeting ingepland, omdat de bestuursleden dan met vakantie zijn. Maar ga je er heen (meld je aan via de link) dan kun je via onze facebook pagina elkaar altijd nog uitnodigen en opzoeken ter plaatse. Vorig jaar eindigde onze circuitdag met een fantastische helicoptervlucht, we zijn benieuwd wat ze dit jaar voor jullie in petto hebben. 

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl