Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Hercutan doneert € 831,50 aan RBVN

Donderdag 07 februari 2019

Namens RBVN heeft Mirella van der Berk samen met haar zoontje Sven een cheque ter waarde van € 831,50 in ontvangst genomen. De cheque is uitgereikt door Michaela Oosterwaal en wordt aangeboden namens Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, Hafkon International en pvvT. Het is het resultaat van het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen 2018”.

Het doel van Samen Bewegen is om samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én tegelijkertijd punten te verzamelen voor een van de drie gekozen goede doelen. Retinoblastoom Vereniging Nederland is één van deze doelen. Michaela Oosterwaal stelde RBVN in 2018 voor als goed doel. “Mijn kleine, grote vriend Sven is door zijn ziekte al op jonge leeftijd blind geraakt. Ik hoop dat dit in de toekomt andere kinderen met deze ziekte bespaard kan blijven. Daarvoor is meer onderzoek nodig en ik ben blij dat we hier een financiële bijdrage aan kunnen leveren.Wij bedanken Michaela voor haar betrokkenheid en Mirella en Sven voor het fijne gesprek. Tot slot wensen wij Retinoblastoom Vereniging Nederland veel succes met nastreven van haar doelen".

Reactie RBVN: “Heel veel dank aan Hercuton en haar partners voor de donatie en vooral aan Michaela, Mirella en Sven voor hun geweldige actie en inzet! We zorgen dat de donatie op de juiste wijze besteed wordt en houden hen en onze RBVN leden daarvan op de hoogte.”

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl