Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

SAVE THE DATE, 18 juli 2018, Circuitdag Against Cancer (Assen)

Woensdag 28 februari 2018

Voor sommige al bekend, voor anderen nieuw: de Circuitdag in Assen van Against Cancer. Een haast onmisbaar, gaaf en superleuk (gratis!) gezinsevenement. Dit jaar is RBVN er bij en ontmoeten we elkaar in het pauzeprogramma. De Circuitdag van Against Cancer wordt al jaren exclusief georganiseerd voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de kanker. Die dag mag het hele gezin mee achterop snelle motoren, in luxe sportwagens of in enorme Dakar-trucks. Op het TT-circuit is er die dag veel te doen: je kan ook karten, een helikoptervlucht winnen, spelletjes doen, er is politie, brandweer, defensie met diverse voertuigen, voor de kleintjes is er een draaimolen, springkussen etc. Er lopen die dag meer dan 250 vrijwilligers rond om iedereen te begeleiden. Er is voldoende eten en drinken voor iedereen. Onze doelstelling is om jullie als gezinnen een dag lang in de watten te leggen door er een echte feestdag van te maken. Kijk naar de video’s op http://www.youtube.com/NLAgainstCancer. Aanmelden kan direct via https://againstcancer.nl/meld-je-aan/aanmelden_als_gezin_circuitdag/. Als je je aanmeld als gezin, kun je dit dan ook aan RBVN laten weten? Wij mailen je dan waar we zijn op welk tijdstip om elkaar gedag te zeggen en te spreken. Geheel vrijblijvend.

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl