Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

AVG en uw persoonsgegevens

Zaterdag 31 maart 2018

Vanaf 25 mei 2018 geldt ook voor ons de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Om u via de e-mail te kunnen informeren over nieuwsberichten, bijeenkomsten en evenementen, onderzoeksvorderingen maar ook een digitale wijze van factureren, hebben wij uw toestemming nodig. Wij verzoeken u om een e-mail te zenden aan bestuur@rbvn.nl met daarin uw naam en adresgegevens, inclusief e-mail adres. Daarnaast kunnen we wel enige hulp gebruiken. RBVN moeten aantoonbare maatregelen nemen om de informatie van persoonsgegevens te beveiligen. Er dienen interne procedures te worden vastgesteld met betrekking tot het opslaan en verwerken van persoonsgegevens. Tevens dient er een privacyverklaring te worden opgesteld en gepubliceerd. Ook dient er een actieplan voorhanden te zijn in geval van datalekken. Kunt u ons daarbij kort en krachtig helpen? Of kent u iemand in uw netwerk die dat kan? Dan vernemen wij dat graag.

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl