Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Patiëntendag 2015

Maandag 23 november 2015

Patiëntendag:

De patiëntendag was succesvol, boeiend en gezellig. Dat blijkt mede uit de enquêtes en reacties op de dag zelf. De presentaties zijn goed ontvangen en we hebben veel reacties gehad op onze vragen over uw wensen en ideeën. Vooral onderling contact en activiteiten in de regio spreken de meesten van u erg aan. Daarnaast worden suggesties gedaan om op de patiëntendag zelf al meer ruimte in te richten voor kennismaking en een goed gesprek. En om kinderen mogelijk al eerder in het programma leuke activiteiten aan te bieden. Met die informatie gaan we zeker wat doen!

Foto’s:

Samen met VUmc Kinderstad en de dames van het retinoblastoomteam konden we 7 november jl. een mooie actie op touw zetten: de fotografie. Het was helemaal passend binnen het thema ‘innerlijk en uiterlijk’ en het is duidelijk dat er goed gebruik van is gemaakt. Hierbij ontvangt u onderstaande link naar de website waar alle foto’s op staan. De link wordt alleen naar leden en direct betrokkenen gestuurd. Het kan zijn dat we niet alle e-mailadressen hebben, vandaar dat we ook via onze Facebook pagina en op de poli in de VUmc bekend maken dat de link naar de foto’s er is. Alleen moet men zich dan wel eerst even bij ons melden (bestuur@rbvn.nl) om de link te ontvangen.

Foto'sNieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl