Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

De RB-familiedag was super! (FOTO-LINK!)

Woensdag 23 november 2022

Wat een mooie Retinoblastoom-Familiedag hebben we achter de rug

150 lotgenoten en specialisten troffen elkaar in VUmc in Amsterdam voor een informatief en recreatief programma. Zoals een vader ons schreef: "Ik kijk terug op een geweldige dag. Mijn zoontje vatte het nog het beste samen: “ik wil graag blijven papa”. En dat in een ziekenhuis waar hij zijn grootste nachtmerries beleefde." 

In het decembernummer van het Magazine Oog in Oog wordt het volledige verslag opgenomen. De dag verliep heel goed en gezellig. Voor de volwassenen werden in de Amstelzaal van het VUmc verschillende presentaties gehouden. Voor de tieners gaf Tjarda Struik een TikTok Workshop. En voor de kinderen was er een speciaal programma in Kinderstad. Dit allemaal georganiseerd door de werkgroep Retinoblastoom.

Binnenkort volgt  hier een uitgebreid verslag en fotoboek van deze retinoblastoom familiedag 2022, maar nu alvast een prachtige foto als 'sneak-preview'. die we jullie niet wilden onthouden :-) 

NB: Magazine Oog in Oog, online nieuws en uitnodigingen voor bijeenkomsten ontvangen? Word lid van Verenigigng OOG in OOG! 

FOTO'S KLIK HIER!!!!!

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl