Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

DENK EN DOE MEE A.U.B.! online 19 sept. 2022

Vrijdag 09 september 2022

DOE MEE A.U.B: 19 september a.s. is er om 20u een online ZOOM meeting. Op dat moment overlegt de Werkgroep Retinoblastoom over het programma van de Rb-dag van 19 november a.s.

Staat de Retinoblastoom Familie dag al in jullie agenda? Noteer:

19 NOVEMBER 2022, AMSTERDAM UMC LOCATIE VUMC (bijeenkomst beneden, Kinderstad op de 9e etage), circa van 10-15u. Toegankelijk voor (oud) rb-patienten en hun familie! Thema = Lekker Sociaal! Gericht op ontmoeten, bijpraten en alles wat zowel 'digitaal, omnline als gewoon analoog' met Retinoblastoom te maken heeft. 

Op maandagavond 19 SEPTEMBER is de Werkgroep Retinoblastoom online via een door Vereniging OOG in OOG georganiseerde Zoom-meeting. Deelnemen is voor iedereen mogelijk (leden, niet leden)

AANMELDEN VOOR DE ZOOM-MEETING KAN DOOR HIER OP DE TE KLIKKEN

Denk en praat mee over de organisatie, de inhoud, het ontmoeten en uitwisselmogelijkheden etc. Laten we er met elkaar weer een onvergetelijke dag van maken! 

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Sloothaak 61
3763 ZB Soest

bestuur@rbvn.nl