Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Familiedag Het Aardbeienterras, Rijsbergen

Dinsdag 07 juni 2022

Zaterdag is het zover! Dan organiseert Vereniging OOG in OOG voor de 10e keer op rij voor de kinderen die lid zijn, samen met hun (groot) ouders en broertjes/zusjes, een speciale Familiedag. Een zomerse bijeenkomst waarbij alle kinderen zelf ook Zomerkoninkjes zijn! 

De dag vindt helemaal buiten in de natuur plaats en staat in het teken van de Zomerkoning, de aardbei. Deze dag is speciaal georganiseerd voor onze OOG in OOG-kinderen die een oogprothese dragen of zien met één oog. Mocht je je nog niet aangemeld hebben, neem dan uiterlijk 7 juni contact op met Maaike Oosterhof of klik op deze link. Meer informatie van deze dag staat op onze website en in het maartnummer 78 van magazine Oog in Oog.

Onze Werkgroep Retinoblastoom is tijdens de Familiedag ook vertegenwoordigd. RBVN leden die lid zijn geworden van Vereniging OOG in OOG zijn van harte welkom. Nog geen lid? Meld je dan eerst even aan. We hebben er reuze zin in om jullie weer te zien en ervaringen uit te wisselen. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur en medewerkers Vereniging OOG in OOG

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Veldhuizenstraat 75
1106 DG Amsterdam

info@ver-ooginoog.nl