Met oog voor mensen

Met oog voor mensen

 

Circuitdag voor gezinnen, 17 aug. 2022

Vrijdag 03 juni 2022

Against Cancer (voorheen: Racen tegen kanker) organiseerde in 2005 de eerste Circuitdag op het TT-circuit van Assen. Deze dag is inmiddels landelijk bekend. Vanaf de eerste editie hebben zij deze speciale dag ieder jaar in de zomer herhaald. Against Cancer organiseert de dag exclusief voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. “Scheuren” in een Maserati of Ferrari met echte coureurs op het Circuit van Assen. Achterop de motor stappen om het Circuit te verkennen. Over het nabijgelegen militaire terrein crossen in een tankwagen of Dakartruck. Een helikoptervlucht maken, in een politieboot varen, vissen, zelf een kart besturen, spelletjes doen met de Politie, Brandweer, ANWB. Maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: een draaimolen, springkussen, schminken, trapauto’s besturen, interactieve spelletjes doen. Voor de dames is er zelfs een speciale Women City waar ze nagels en make-up kunnen laten verzorgen.

Er is zo veel te doen dat de dag soms te kort is om aan alles mee te kunnen doen. De 17e Circuitdag vindt plaats op woensdag 17 augustus 2022.

aanmelden_als_gezin_circuitdag

(RBVN attendeert haar leden en achterban op de Circuitdag, maar is niet de organisator daarvan. Bij veel gezinsaanmeldingen kunnen wij zorgdragen voor een ontmoeting op de Circuitdag zelf. Meld dat dan svp even aan: bestuur@rbvn.nl). 

Nieuwsoverzicht

RBVN

Vereniging voor Retinoblastoompatiënten. Met oog voor mensen en met aandacht voor hun directe omgeving zoals (groot)ouders, verzorgers, broertjes, zusjes en scholen en welzijnsorganisaties.

Wat anderen zeggen

"Laat je leven niet laten leiden door retinoblastoom, maar maak het een onderdeel er van. Je kunt er meer dan 90 mee worden, maar onderweg zal je veel ervaren."
(Willem Kind, 91)

Contact

RBVN
Veldhuizenstraat 75
1106 DG Amsterdam

info@ver-ooginoog.nl